Bella Quaresma, Bella Quaresma què és això de què la cultura popular en veritat són sectes?

Benvinguts i benvingudes al Vaticà, el Vaticà de la cultura popular. On no s’arriba a les mans perquè són tots uns cagats. 

Començaré per l’embarcada on molt jovent hi ha, cintes tranquil·les que no us deixo de costat pas. Tots els grups de cultura popular es diuen entre ells que són sectaris, ara bé, raó no us falta nens!

 L’embarcada la més tradicional, a part dels gegants que pobres estan sense portants i nans ben apuraos! A la cultura popular del Vendrell falten cares noves! 

Ara bé, gent de l’embarcada digueu-li a aquesta Bella, que s’ha de fer per entrar.

Pel que m’han explicat no he de sacrificar res i molt menys fer un pacte de sang, llavors com es fa? Sí que sé el que és, sort.

 Entrar a l’embarcada si no tens a algun conegut és complicat, però pitjor és a diables, que per entrar tens de menjar-te moltes… Almenys aquests tenen “llista d’espera’’.

Diuen que tenen llista d’espera, però no m’ho crec pas. És la INEM de la cultura popular, amb una llista que fa cantonada cap al local dels nens, i no digueu que mentida és, quan fins i tot de festa junts us n’aneu, sou una mini família, però molt estricte, més ho sou amb l’entrevista que ens feu passar que si ja estàs a cultura popular ho tindràs molt complicat…

Parlant dels Nens del Vendrell, allà hi ha de tot, gitanes, diables, geganters, pastorets, gent que no sap que fer… és el grup de cultura popular plan b.

Aquests sí que són secta, tots de vermell i blanc o van a Sanfermines o estan planejant un atemptat. Però tenen unitat, tot i que segueixen sent són la Càritas de cultura popular, si estàs a un altre grup no seràs jutjat i un lloc a la pinya tindràs o fins i tot pots arribar a pujar (tot i que aprendre a fer un mortal serà menys complicat).

Parlaria dels grups de foc, però avui no, millor ho deixo per un altre dia.

Aquesta bella no sap què fer per a la cultura popular vendrellenca, sense haver de deixar que el destí sigui el meu guia. Hauré d’esperar que saturn estigui sobreposat a Mart perquè es doni el miracle de poder ni que sigui les aigües portar. Si és que fer un pacte de sang a aquestes altures, no em sembla tan precipitat. 

Deja un comentario

Tendencias

Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar